POLITICA CONFIDENTIALITATE SITE DEADMENHOPS.COM

Site-ul www.deadmenhops.com este operat de societatea Atelierul de bere 7O7 s.r.l. (denumită în continuare „Atelierul de bere 7O7” sau „noi”, o societate romana cu raspundere limitata cu sediu in Bucuresti, Strada Cricovului nr. 35, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/5177/2018, C.U.I 39191984.
Atelierul de bere 7O7 este responsabila de datele personale pe care le impartasiti cu noi, fiind „operatorul de date” in sensul legilor aplicabile privind protectia datelor personale.
Protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi.
Prezenta Notă de Informare cu privire la Prelucrarea Datelor Personale descrie practicile noastre privind colectarea și utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale – de exemplu, ce date colectăm, de ce şi în ce scop, și explică drepturile de care beneficiaţi în legătură cu datele cu caracter personal.
Vă rugăm să citiți cu atenție această Notă de Informare pentru a înțelege cum prelucrăm datele dumneavoastră personale.

1. Ce sunt datele cu caracter personal

"Date personale" înseamnă orice informație sau informații care vă pot identifica direct (de exemplu numele dumneavoastră) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri precum adresa de e-mail / domiciliu / telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastră sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră mobil.

2. Ce fel de date personale colectam de la dumneavoastră și cum le folosim

Date de identificare și de contact, respectiv orice informații care permit Societății să vă identifice și să vă contacteze (de exemplu, nume și prenume, adresa de e-mail, adresa poștală, cod poștal, oraș, sector/județ numărul de telefon).

3. Cum colectăm datele dumneavoastră personale

Datele vizitatorilor website-ului
Noi colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator al https://www.deadmenhops.com/ (denumită în continuare “pagina de internet”).
Datele consumatorilor Atelierul de bere 7O7 (Dead Men Hops)
Colectam si prelucram datele personale ale clientilor care transmit o comunicare pe adresa de email: office@deadmenhops.com.
Datele personale pot fi colectate sau accesate în mai multe feluri, inclusiv:
- direct de la dumneavoastră (din datele pe care le introduceți în formularul dumneavoastră de pe pagina noastră de internet sau din emailul transmis la adresa de email de site);
- observate de noi atunci când navigați pe pagina noastră de internet (IP, navigare pe pagina de internet, etc.);

3.1 Datele furnizate direct de dumneavoastră

Atelierul de bere 7O7 va ofera posibilitatea de a ne contacta prin intermediul adresei de e-mail afisata in pagina de contact a website-ului nostru.
Datele pe care le introduceti in e-mail sunt prelucrate in baza interesului nostru legitim de a raspunde la solicitarea dumneavoastra si/sau de a pastra o evidenta a reclamatiei dumneavoastra, solicitarii dumneavoastra de indeplinirea a unor cerinte si altele.
Pagina noastră de internet vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj prin intermediul formularului de contact. Datele pe care le introduceți în formularul de contact sunt prelucrate pe baza interesului nostru legitim de a răspunde la solicitarea dumneavoastră și/sau de a păstra o evidență a reclamației dumneavoastră, solicitării dumneavoastră de îndelinirea a unor cerinţe, și altele. Aceste date sunt stocate timp de 6 luni.

3.2 Utilizarea paginii de internet https://www.deadmenhops.com/

Pagina de internet colectează în mod automat anumite informații și le stochează în fișiere-jurnal. Aceste informații pot include adrese de protocol internet (IP), regiunea sau locația generală în care se află computerul sau dispozitivul dumneavoastră care accesează internetul, tipul de browser, sistemul de operare și alte informații de utilizare privind folosirea paginii noastre de internet, inclusiv un istoric al paginilor pe care le vizualizați. Folosim aceste informații pentru a ne putea concepe site-ul în așa fel încât să se adapteze mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să vă folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre și pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a culege informații demografice generale care să ne sprijine în identificarea preferințelor vizitatorilor.

PAGINA DE FACEBOOK DEAD MEN HOPS

Datele pe care le colectăm

Noi colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator al paginii noastre de Facebook (denumită în continuare “pagina noastră”), ceea ce, în conformitate cu legislaţia Uniunii Europene privind protecția datelor personale, ne conferă calitatea de operator de date pentru astfel de date.
În cadrul paginii noastre prelucrăm următoarele date cu caracter personal:
- în cazul în care trimiteţi un mesaj paginii, avem acces la profilul dumneavoastră public (care include username-ul) precum şi conţinutul şi data/ora acelui mesaj. Mesajele pot fi folosite, de exemplu, dacă se organizează concursuri pe pagină sau sunt premiate persoane aleatoriu, caz în care putem valida câştigătorii prin mesaje private și solicita informaţii suplimentare (date de livrare).
- în cazul în care comentaţi la o postare a paginii, avem acces la profilul dumneavoastră public (care include username-ul) precum şi conţinutul şi data/ora acelui comentariu;
- în cazul în care interacţionaţi cu conţinutul paginii noastre (like, share), putem vizualiza profilul dumneavoastră public (care include username-ul) şi reacţia avută.
Atunci când interacţionaţi cu pagina noastră, Facebook prelucrează anumite date personale ale dumneavoastră, pe baza cărora ne pune la dispoziţie statistici agregate. Acestea nu includ date personale în mod direct, ci sunt limitate la:
- numărul de click-uri pe datele de contact;
- numărul de vizualizări ale paginii;
- numărul de previzualizări ale paginii prin plasarea mouse-ului deasupra numelui paginii (hover);
- numărul de aprecieri ale paginii;
- numărul de persoane cărora le-a fost afişat conţinut din pagină;
- numărul de recomandări ale paginii efectuate de persoane;
- numărul de interacţiuni cu conţinutul paginii (like, share, comment, etc)
- numărul de vizualizări al videoclipurilor de pe pagină pentru mai mult de 3 secunde;
- numărul de fani;
- numărul de persoane care vizualizează campaniile noastre promoţionale.

De asemenea, atunci când ne personalizăm audienţa postărilor sau a campaniilor noastre publicitare pe Facebook, setăm categorii de interese care vă pot include. Chiar dacă aceste categorii au la bază o prelucrare de date personale, noi nu avem acces la acestea, ci Facebook ne pune la dispoziţie în mod direct categoriile, aşa cum le-a stabilit deja. Din acest motiv doar Facebook prelucrează datele dumneavoastră personale pentru stabilirea categoriilor de interese, chestiune despre care puteţi citi în informarea proprie Facebook.

Aceste date sunt prelucrate în interesul nostru legitim de a ne promova brandul sau produsul, după caz, precum şi pentru a putea dovedi, dacă ne este necesar, corespondenţa cu dumneavoastră. Datele sunt păstrate pentru întreaga perioadă cât pagina noastră este deschisă.
Trebuie să înţelegeţi că toate aceste date, şi altele în plus, sunt disponibile la orice moment pentru Facebook, în calitate de deţinător al platformei (şi implicit operator al datelor dumneavoastră personale). Pentru detalii referitoare la prelucrările efectuate de Facebook, accesaţi nota sa de informare privind prelucrarea datelor.

Nu vă utilizăm datele pentru a vă transmite comunicări de marketing.

Furnizarea datelor personale nu este obligatorie, însă trebuie să înţelegeţi că Facebook funcţionează într-un mod unitar pentru toate paginile şi toţi utilizatorii, astfel că dacă interacţionaţi cu pagina noastră (ceea ce puteţi alege să nu faceţi), vom putea avea acces în mod automat la anumite date despre dumneavoastră, după cum am arătat mai sus.

4. TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII

Care este fundamentul legal în baza căruia putem colecta date de la dumneavoastră?

I. Consimțământ
Pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct, sau pentru a completa un sondaj, daca este cazul;
Pentru a avea acces la cele solicitate de dumneavoastra;
Pentru a reutiliza conținutul postat online;
Pentru a da curs întrebărilor dumneavoastră.

II. Interes legitim
Pentru a ne asigura că site-ul web / aplicațiile noastre rămân sigure, pentru a le proteja împotriva fraudei și pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile, produsele și mărcile noastre.
Pentru a adapta comunicările noastre de marketing, înțelege eficiența acestora și ne asigura că beneficiați de cea mai relevantă experiență; pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim produsele și mărcile noastre. Pentru a ne asigura că vă oferim site-ul web, publicitate și comunicații care funcționează corespunzător.
Pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile, produsele și mărcile noastre.
Pentru a ne imbunătăți întotdeauna produsele noastre pentru a corespunde nevoilor și așteptărilor dumneavoastră și pentru scopuri de cercetare și inovare.

III. Temei legal
Pentru a respecta obligația legală de a monitoriza efectele nedorite ale produselor.

IV. Îndeplinirea unui contract
Pentru a vă oferi seviciul solicitat (inclusiv, dacă este necesar, analiza de către echipa de cercetare și inovare a algoritmului necesar pentru a furniza serviciul).
Pentru a da curs cererii dvs.

5. CUM PARTAJĂM INFORMAȚIILE

Nu vom divulga datele dumneavoastră personale decât în scopurile și către terții descrişi mai jos. Vom lua măsurile adecvate pentru a asigura că datele dumneavoastră personale sunt prelucrate, securizate și transferate în conformitate cu cerinţele legale.

5.1 Dezvăluirea datelor către terți

Vom partaja partea necesară din datele dumneavoastră personale numai în măsura în care sunt necesare şi numai următoarelor categorii de terţi:
- societăți care ne oferă produse și servicii (împuterniciţi), cum ar fi:
- agenții media, cum ar fi cea care administrează pagina de internet;
- servicii internet: analize, publicitate;
- furnizori de sisteme IT şi furnizorii de servicii de asistenţă aferenţi, inclusiv arhivarea de emailuri, furnizorii de servicii de telecomunicații, realizare copii de rezervă şi recuperare în caz de dezastru, servicii de securitate informatică.
- alte părți cum ar fi autoritățile și instituțiile publice, contabilii, auditorii, avocații și alți consilieri profesionali externi, în cazul în care activitatea acestora necesită cunoașterea acestora sau în cazul în care legea ne impune să le divulgăm.

De asemenea, vom divulga informațiile dumneavoastră personale unor terți:
- in cazul în care ne solicitaţi sau ne daţi acordul în acest sens;
- persoanelor care pot demonstra că deţin autoritatea legală de a acţiona în numele dumneavoastră;
- în cazul în care este interesul nostru legitim să facem acest lucru pentru a administra, extinde sau dezvolta activitatea comercială:
- în cazul unui transfer de întreprindere (vindem o parte a afacerii sau anumite bunuri) care au legătură cu pagina de internet la care vă abonați, putem dezvălui datele dumneavoastră posibilului cumpărător al respectivelor activităţi comerciale sau bunuri, pentru a ne asigura că respectiva activitate continuă;
- în cazul în care Atelierul de bere 7O7 (sau o parte substanţială din bunurile sale) este achiziţionată de un terţ, situaţie în care datele personale deţinute de Atelierul de bere 7O7 vor constitui unui dintre activele transferate;
- în cazul în care avem obligaţia de a dezvălui datele dumneavoastră personale pentru a respecta o obligație legală, orice solicitare legală din partea autorităţilor guvernamentale sau executive, şi după cum poate deveni necesar pentru a îndeplini anumite cerinţe de securitate națională sau de aplicare a legii sau a de preveni anumite activităţi ilegale;
- pentru a răspunde oricăror pretenţii, pentru a ne proteja drepturile noastre sau ale unui terţ, pentru a proteja siguranţa oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală;

5.2 Restricții legate de utilizarea informațiilor personale de către destinatari

Terţii cărora le punem la dispoziţie informaţiile dumneavoastră personale conform specificațiilor de mai sus sunt limitaţi (prin lege și prin contract) cu privire la modul în care pot folosi informațiile dumneavoastră personale în scopurile specifice identificate de noi.

Noi ne vom asigura întotdeauna că orice terți cu care alegem să partajăm informațiile dumneavoastră personale sunt supuşi obligațiilor de confidenţialitate şi securitate în acord cu prezenta notă de informare și cu legislația aplicabilă. Totuși, pentru evitarea oricărui dubiu, această prevedere nu este aplicabilă în cazul în care divulgarea nu este decizia noastră.

Cu excepția cazurilor detaliate mai sus, noi nu vom divulga, comercializa sau împrumuta vreodată niciuna dintre datele dumneavoastră personale vreunui terţ fără a vă anunţa, sau, dacă este cazul, fără a obţine în prealabil consimțământul dumneavoastră.

5.3 Legături către site-uri terțe și conectare prin intermediul site-urilor de socializare

Site-ul nostru poate conține din când în când legături către și de pe site-urile web ale rețelelor noastre partenere, ale agenților de publicitate și ale afiliaților.

Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu suntem responsabili și nu putem fi trași la răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite date personale acestor site-uri web.

6. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

În calitate de persoană vizată, aveți drepturi legale specifice legate de datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră. Atelierul de bere 7O7 va respecta drepturile dumneavoastră și va da curs solicitărilor dumneavoastră în mod adecvat.

Dreptul de a vă retrage consimțământul: Dacă v-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

Dreptul la rectificare: Puteți obține de la noi rectificarea datelor personale referitoare la dumneavoastră. Depunem eforturi rezonabile pentru a menține datele personale aflate în posesia noastră care sunt utilizate în mod continuu, corecte, complete, actualizate și relevante, pe baza celor mai recente informații de care dispunem. În unele situaţii oferim portaluri de autoservire pe care utilizatorii au posibilitatea de a-și revizui și rectifica datele personale.

Dreptul la restricționare: Puteți obține din partea noastră restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră personale, în cazul în care:

- contestați corectitudinea datelor dumneavoastră personale, pentru perioada de care avem nevoie pentru a verifica corectitudinea,
- prelucrarea este nelegală dacă solicitați restricționarea prelucrării în locul ștergerii datelor dumneavoastră personale,
- nu mai avem nevoie de datele dumneavoastră personale dar dumneavoastră le solicitați pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea pretențiilor legale, sau
- aveți obiecții legate de prelucrare în timp ce noi verificăm dacă motivele noastre întemeiate prevalează.

Dreptul la acces: Puteți solicita informații legate de datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră, inclusiv informații legate de categoriile de date pe care le deținem sau pe care le controlăm, pentru ce sunt folosite acestea, sursa din care le-am colectat dacă le-am obţinut indirect și cui sunt divulgate aceste date, dacă este cazul.

Vă vom oferi o copie a datelor dumneavoastră personale la cerere. Dacă solicitați mai multe copii ale datelor dumneavoastră personale, vă putem percepe o taxă rezonabilă bazată pe costurile administrative.

Aveți dreptul la informare privind măsurile noastre de protecție pentru transferul datelor dumneavoastră personale într-o țară din afara UE și ZEE dacă ne solicitați să confirmăm dacă prelucrăm sau nu datele dumneavoastră personale, iar noi transferăm datele dumneavoastră personale într-o țară din afara UE și ZEE.

Dreptul la portabilitate: Începând cu data de 25 mai 2018 aveți dreptul de a primi datele dumneavoastră personale pe care ni le-ați furnizat, iar în cazul în care este fezabil din punct de vedere tehnic, să solicitați ca noi să transmitem datele dumneavoastră personale (pe care ni le-ați furnizat) unei alte organizații.

Aceste două drepturi sunt drepturi pe care le aveți dacă, în mod cumulativ:

- vă prelucrăm datele personale cu mijloace automate,

- ne bazăm, în prelucrarea datelor dumneavoastră personale, pe consimțământul dumneavoastră sau prelucrarea de către noi a datelor dumneavoastră personale este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract la care sunteţi parte;

- datele dumneavoastră personale ne sunt furnizate de dumneavoastră, și

- transmiterea datelor dumneavoastră personale nu are un efect negativ asupra drepturilor și libertăților altor persoane.

Aveți dreptul să primiți datele dumneavoastră personale într-un format structurat, folosit în mod curent și care poate fi citit automat.

Dreptul dumneavoastră de a primi datele dumneavoastră personale nu trebuie să aibă un efect negativ asupra drepturilor și libertăților altor persoane. Acest lucru s-ar putea întâmpla dacă o transmitere a datelor dumneavoastră personale unei alte organizații implică, de asemenea, transmiterea datelor personale altor persoane (care nu își dau consimțământul pentru acest transfer).

Dreptul ca datele dumneavoastră personale să fie transmise de către noi unei alte organizații este un drept pe care îl aveți dacă această transmitere este fezabilă din punct de vedere tehnic.

Dreptul la ștergere: Aveți dreptul să solicitați să ștergem datele personale pe care le prelucrăm despre dumneavoastră. Trebuie să ne conformăm acestei cereri dacă prelucrăm datele dumneavoastră personale, cu excepția cazului în care datele sunt necesare:

- pentru exercitarea dreptului la libertatea de expresie și informare;

- pentru a ne conforma unei obligații legale pe care o avem;

- în scopuri de arhivare în interes public, științific sau pentru studii istorice sau în scopuri statistice; sau

-pentru a determina, exercita sau apăra pretenții legale.

Dreptul la obiecție: Puteți obiecta – în orice moment la prelucrarea datelor dumneavoastră personale din motive legate de situația dumneaviastră particulară, cu condiția ca prelucrarea să nu se bazeze pe consimțământul dumneavoastră ci pe interesele noastre legitime sau pe cele ale unei terțe părți. În acest caz nu vom mai prelucra datele dumneavoastră personale, cu excepția cazului în care (i) putem dovedi motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau (ii) sau în cazul în care scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Dacă obiectați la prelucrare, vă rugăm să specificați dacă doriți, de asemenea, ca datele dumneavoastră personale să fie șterse, în caz contrar noi doar le vom restricționa.

Puteți obiecta întotdeauna la prelucrarea datelor dumneavoastră personale în scop de marketing direct întemeiat pe interesul nostru legitim, oricare ar fi motivul dumneavoastră. Dacă marketingul s-a bazat pe consimțământul dumneavoastră, vă puteți retrage consimțământul

Dreptul de a depune o reclamație: Puteți depune o reclamație la autoritatea de supraveghere a protecției datelor personale:

Sediu: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

anspdcp@dataprotection.ro


Telefon: +40.318.059.211 / +40.318.059.212

http://www.dataprotection.ro/?page=contact


7. SECURITATEA

Masurile noastre de securitate, atat cele tehnice cat si cele organizatorice, protejeaza atat informatiile noastre cat si informatiile despre contacte, date cu caracter personal si alte date importante.

Atelierul de bere 7O7 isi ia angajamentul de a proteja datele personale împotriva oricărei pierderi, utilizări abuzive, dezvăluiri, modificări, indisponibilizări, acces neautorizat şi distrugere, şi îşi ia toate măsurile rezonabile pentru a asigura confidenţialitatea informaţiilor personale, inclusiv prin utilizarea unor măsuri adecvate de natură organizatorică şi tehnică. Printre măsurile de natură organizatorică avem în vedere controlul accesului fizic în sediul nostru, instruirea personalului, şi depozitarea dosarelor fizice în fişete încuiate. Măsurile de natură tehnică includ utilizarea criptării, parolarea accesului la sistemele noastre şi utilizarea softurilor antivirus.

În procesul de furnizare a datelor cu caracter personal către noi, datele dumneavoastră personale pot fi transferate prin internet. Deşi depunem eforturi susţinute pentru a proteja informaţiile personale pe care ni le puneţi la dispoziţie, schimbul de informaţii dintre noi şi dumneavoastră prin intermediul unei conexiuni la internet nu este 100% sigur. Prin urmare, nu putem garanta securitatea informaţiilor dumneavoastră personale pe care ni le transmiteţi prin internet şi prin urmare transmiterea efectuată în acest fel se face pe riscul dumneavoastră Odată ce am primit datele dumneavoastră personale, vom utiliza proceduri stricte şi metode de securitate pentru a împiedica accesul neautorizat la aceste informaţii.

8. MODIFICĂRI PRIVITOARE LA NOTA DE INFORMARE

Ne rezervăm dreptul de a ne modifica, atunci când considerăm oportun, practicile de protecţie a datelor și de actualiza și modifica prezenta notă de informare în orice moment. Din acest motiv, vă încurajăm să verificaţi periodic prezenta notă de informare. Această notă de informare este actualizată la data la care apare în partea superioară a documentului. Vom trata datele dumneavoastră personale conform notei de informare în baza căreia sunt colectare datele respective, cu excepția cazului în care avem consimțământul dumneavoastră de a le trata altfel.

9. INFORMAȚII DE CONTACT

Vă rugăm să adresați întrebările dumneavoastră privind subiectul protecției datelor și orice cerere pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră la următoarele informații de contact:

Email: office@deadmenhops.com

Adresă Poștală: Strada Cricovului nr. 35, sector 1 Bucuresti

Vom cerceta și vom încerca să soluţionăm orice astfel de reclamaţie sau cerere cu privire la drepturile dumneavoastră.